Minneord

«Takk for alt du var for oss kjære, Øystein. Du var mer enn en venn!»

Øystein Sommervoll.  Foto: Privat

Nyheter

Det var med sjokk og vantro vi mottok beskjed om at du, Øystein var blitt syk og at livet ikke var til å redde. Det oppleves så uvirkelig at vi aldri får være sammen med deg mer. For oss var du en fantastisk god venn, nabo og turkamerat. Trengte vi hjelp til noe, var det aldri nei i din munn, og omtanke for oss rundt deg var du god på. I nabolaget og vennegjengen var du helt unik, og du var flink til å inkludere nye naboer inn i fellesskapet. Mang en gang traff vi deg i garasjen hvor du koste deg med å mekke biler og å reparere ting. Du var flink med det meste. En lun og positiv mann vi likte å være sammen med. Musikkinteressen din var allsidig. Minnes deg så vel ved platespilleren med Lp-platene strødd utover. Alle turene vi var på, både til fjells, i skog og mark og i inn- og utland var eventyrlige. Du var helt spesiell i gjengen, og med din kreativitet og alle ablegøyer har vi hatt det utrolig festlig sammen. Du ryddet i skogen og laget det så fint med bord og benk på «Øysteinplassen». Der vil vi møtes og minnes «alt det fine vi hadd sammen». Du var en fin fyr!