Flere tusen ventes til Industriens dag

Industriens dag i Verdal, Verdalshallen. Foto: Roger M. Svendsen  Foto: Roger M. Svendsen

Nyheter

12. og 13. november arrangeres Industriens Dag for sjette år på rad. I år er temaet «Vilje og evne til vekst». Industriens Dag er en unik arena for læring, erfaringsutveksling og nettverksbygging, og arrangeres av Industrinavet i Trøndelag. Flere tusen besøkende er ventet innom dørene i løpet av tirsdag og onsdag, ved Verdal videregående skole og Stiklestad Nasjonale Kultursenter. For de oppmøtte venter alt fra næringslivslunsj og industritapas til møteplassen-foredrag, fagkonferanse og mye mer. På plakaten står blant annet næringstopper som Walter Qvam (styreleder i Toppindustrisenteret Digital Norway), konsernsjef i Sparebank 1 SMN Jan-Frode Janson og NHO-direktør Ole Erik Almlid. I tillegg kommer IP Manager i Kongsberg Maritime Oda Ellingsen og visekonsernsjef i Sintef, Reidar Bye.