Samler penger for å gi flere en hyggelig juleferie

Rebekkalogen skal ha lotteri og gir inntektene til Røde Kors og deres prosjekt "Ferie for alle": Illustrasjonbilde: Gorm Kallestad / NTB scanpix  Foto: Gorm Kallestad

Nyheter

Rebekkalogen nr 58 Gudrun er 40 år. Det feires med jubileumslotteri hvor det gis midler til Røde Kors og deres prosjekt Ferie for alle. Prosjektet har som formål å gi en ferieopplevelse til familier som over lang tid har hatt særdeles svekket økonomi. Det planlegges både jul- og nyttårsferie.

-Logen har gjennom sine 40 år vært aktiv med støtte til diverse humanitære organisasjoner i nærmiljøet og på landsbasis, samt internasjonalt. Fjorårets støtet gikk til bygging av redningsskøyta Odd Fellow 3, skriver Rebekkalogen i en pressemelding.

Rebekkaloge nr 58 har 90 medlemmer. Åtte av dem har vært medlem i alle 40 årene og var med da loge Gudrun ble stiftet 24. november i 1979.

-Rebekkalogen er tilknyttet Odd Fellow ordenen og er en verdibærende organisasjon, som tilbyr sine medlemmer personlig utvikling, pusterom i hverdagen, påfyll av energi, vennskap på tvers av generasjoner, fellesskap og sosialt samvær og utadrettet humanitært arbeid, skriver logen.

Trekking av lotteri og utbetaling til Røde Kors vil skje i midten av desember.