På dette området er det de yngste som er de gode forbildene

Ordfører i Levanger Anita Ravlo Sand har fått mange gode og kloke svar når hun har besøkt 1.klassingene i Levanger for å snakke om hvordan vi skal oppføre oss trafikken. Her på besøk ved Halsan skole sammen med Noa Angel Johannesen (f.v.), Mikael Nervik-Voldseth, Iver Jegtvolden, Håvard Rostad Hallset, Madelen Gøransson Bergsmyr, Vilde Indal Brandseth (bak Madelen), Håkon Stakset Grindstad, Theodor Kristiansen Vig (bak Håkon), Vemund Strand Wangensteen, Filip Aksnes Kaspersen, Thea Johanne Nordbach Bøe, Oda Marie Meen, Brage Wangensteen Ravlo, Simon Fjeldseth Vinje, Sverre Sivertsen, Thomas Waade, Jesper Aune og Valdemar Kvarving Wexels Riser.  Foto: Privat

Nyheter

Førsteklassingene viser at de er gode forbilder i trafikken. Det har også ordføreren i Levanger fått erfare etter at hun i høst har vært på en rekke skolebesøk for å lytte til hva elevene kan om trafikksikkerhet.