Ikke alle går fra Verdal til Vuku - noen går også motsatt veg

Nyheter

Den siste tiden har flere verdalsspillere meldt overgang til Vuku. Nå er det klart at en spiller går motsatt vei.

Carl Frode Utler, med en fortid i Markabygda og Levanger FK, spilte 12 kamper for Vuku i 2019-sesongen. Nå går han tilbake til klubben han spilte for i 2018. Den gangen ble det 17 kamper og 2 mål for de blåhvite.

– Jeg har valgt å gå tilbake til Verdal fordi jeg synes det var altfor langt å kjøre til Vuku, i tillegg til at jeg vil spille på et lag med en mer ballbesittende fotball. Jeg har vært med på fire treninger for Verdal nå og føler at nivået på fotballen er mye høyere enn den var i Vuku, sier Utler til #Innspark.

–Jeg håper å bidra med godt humør på trening og mange målpoeng i løpet av sesongen, fortsetter markabygdingen. Den anvendelige 21-åringen kan bekle flere posisjoner på banen, og kan bli en nyttig spiller for Trond Viggo Toresen i 2020-sesongen.

Hvilke posisjoner han kan brukes i, samt hvilke spillere som har gått motsatt vei, kan du høre i episode 64 av #Innspark.

Carl Frode Utler, her med Elias Mckellar på skuldrene, blir Verdal-spiller igjen kommende sesong. Tidligere er det klart at Mckellar går motsatt veg.  Foto: Magnus Strand