Trafikkulykke på E6 i Åsen. Fire til behandling hos lege.

Store materielle skader på bilen.   Foto: Leif Arne Holme

Nyheter

Like før klokken 21 fredag meldte politiet om en trafikkulykke på E6 ved Hammerberga i Åsen.

En bil med fire personer har kjørt i autovernet. Alle de er oppegående, og kom seg ut av bilen på egen hånd. To av dem klaget på hodesmerter. Alle ble fraktet med ambulanse til lege i Levanger for videre undersøkelse og behandling. Dette skjedde bare få minutter etter klokka ni.

Samtidig ble det også sendt bud etter luftambulanse, men denne kunne returnere etter vurderingen fra lokalt helsepersonell på stedet.

Innsatsleder Erlend Kvakland fra politiet i Trøndelag forteller til Innherred at ingen andre biler var involvert.

- En personbil kom kjørende nordover. Sjåføren mistet kontroll på bilen, og det førte til at han kjørte inn i rekkverket på begge sider. Etter hvert traff han det på høyre side ganske så betydelig. Det ble store skader i fronten på bilen, forklarer han.

Kvakland kjenner ikke alderen på de fire i bilen.

I tillegg til politi og helse, rykket også brannvesenet ut.

- Det er en stor rosett i frontruta, så det tyder på at ikke alle har unngått den, forteller operasjonsleder Bjørn Handegaard. Politiet har rekvirert bilberger til stedet. Vegtrafikksentralen opplyste like etter ulykken veien var stengt for trafikk i nordgående retning ved Gullberget camping. Klokken ti på ti, opplyser de at feltet er åpnet for trafikk igjen.

Føreforholdene kan være ganske så lumske.

Politiet beskriver at det er underkjølt regn på stedet, og at det er svært glatt. Ifølge politiets opplysninger fra brannvesenet, skal det også ha vært oljesøl i veien.