Hennes frivillighet varte til det aller siste: – Takk for at du gledet så mange på din veg

Solveig Kristoffersen var en ivrig bidragsyter på Verdal frivilligsentral, som takker henne for stor innsats og mye godt humør. 

Nyheter

14. januar i år sovnet Solveig Kristoffersen (61) inn, etter en sykdomsperiode. Nå minnes hun av gode venner på frivilligsentralen i Verdal, som lørdag la ut noen gode ord etter hennes bortgang.

– Hun var en snill, hjertegod, hjelpsom, nøyaktig, omsorgsfull og arbeidsom dame det var lett å bli glad i. Hun hadde glimt i øyet og god humor, beskriver de.

Sykdommen fikk henne ikke til å gi opp sitt frivillige arbeid. Hun var innom sentralen flere ganger, den siste gangen ikke lenge før hun døde.

– Hun savnet oss, slik vi savner henne, skriver Verdal frivilligsentral.

Gjennom sykdomsperioden strikket hun lapper, som døtrene hennes nå vil gi til frivilligsentralen, for å sette sammen et lappeteppe som senere skal loddes ut.

– Tusen takk for alt du var for oss alle, både i frivilligfamilien og alle andre som du gledet på din veg. Vi savner deg og ditt nærvær, fremhever Verdal frivilligsentral, som samtidig sender gode tanker til hennes døtre med sine familier, og takker for lånet av mammaen deres i de årene Solveig Kristoffersen var sammen med dem.

Solveig Kristoffersen skal begraves fra Verdalsøra kapell fredag 31. januar. Der bes det om at det ikke blir kondolanse, og at de som ønsker å gi noe heller gir en gave til barnebarna enn blomster.