Nytt fra næringslivet

To vaskehaller er allerede på plass: – Levanger og Verdal skal også få

Aleksander Feragen Fossum står bak ideen om en ny kjede med helautomatiske vaskehaller. Nå er de to første hallene like rundt hjørnet.   Foto: Foto: Privat

Nyheter

Aleksander Feragen Fossum har etablert to nye selskaper under navnene Supervask Inderøy AS og Supervask Surnadal AS. Han er også innehaver, styreleder og daglig leder i morselskapet Supervask Norge AS, som ble etablert i fjor for å bygge opp en hel kjede av helautomatiske vaskehaller for biler. Begge de nye selskapene har forretningsadresse i Kreklingvegen 7 i Levanger. Han har med seg Ove Endre Sundli som styremedlem i Supervask Inderøy AS, mens Fredrik Feragen Fossum er styremedlem i Supervask Surnadal AS. Begge selskaper starter med 30.000 kroner i kapital.