Portrettet

– Jeg tenkte mye på hva jeg skulle gjøre for å bli lik de andre på skolen. Men så i niende begynte jeg å tenke at jeg måtte roe ned og være meg selv.

Kinnori Kinnori Klokkerhaug føler seg fri når hun står på en scene. Lørdag blir hennes jobb å framsnakke ungdom når hun er konferansier på UKM sammen med Mathea Lind.   Foto: Marte Skjesol

Nyheter

Det er desember 2003. Arild Klokkerhaug og hans kone Jana Syeda Gulshan Ferdous har reist fra Bangladesh til Kristiansund. For å feire jul med Arilds familie. Og for å gi fødsel til deres første og eneste datter på et norskt sykehus. Jenta kommer til verden 8. desember. Janas familie er opptatt av at navn skal være fine og meningsfulle. Og Jana, som er glad i å synge, foreslår et navn som betyr himmelens søte sangerinne. Dermed får den norsk-bengalske jenta navnet Kinnori.