Inge Ryan gir seg som rådmann

Inge Ryan har varslet at han ønsker å fratre som rådmann i Namsos kommune  Foto: Erlend Aune

Nyheter

– 1. oktober har jeg jobbet tre år som prosjektleder/rådmann i Namsos. Da er det meste av arbeidet med sammenslåinga ferdig. Jeg mener det er et riktig tidspunkt for å fratre stillinga som rådmann og overlate ledelsen til nye krefter som kan lede Namsos inn i ei spennende framtid.

Det sier Inge Ryan i en pressemelding om saken tirsdag kveld.

Det var Trønder-Avisa som omtalte saken.

I pressemeldingen heter det videre:

Sammenslåingsprosjektet har vært spennende og utfordrende, og jeg har satt stor pris på samarbeidet med mange positive, dyktige, engasjerte ansatte, politikere og innbyggere.

Ingen Ryan er bosatt i Levanger, og var fylkesmann i Nord-Trøndelag fra 2009 til 2017 før han tiltrådte som prosjektleder, og deretter rådmann i «nye Namsos», som var en kommuesammenslåing mellom Namsos, Fosnes og Namdalseid.

Inge Ryan er 63 år gammel.