Pengedryss fra Kværner: – Vi trenger alltid penger, men særlig nå etter at den gamle båten vår nesten ble ubåt

Fra venstre: Jørgen Stenberg (Arbeidernes Musikkorps), Morten Hvesser (Giver), Gerd Åsta Bones (Hindrum Skilag), Lennart Nordberg (HSSE-rådgiver Kværner), Lars Kåre Sæther (Giver), Stig Søraker (HSSE-leder Kværner), Steffen Saxhaug (Giver), Per Jørum (Prosjektleder Kværner), Frank Steinar Reierskog (Inderøy IL / Staal), Petter Danielsen (Project manager/Company rep. Equinor), Karl Inge Rotmo (Giver) og Terje Austmo (Verdal Røde Kors). Bildet er tatt utenfor en av kontorbygningene på verftet med sammenstillingsområdet i bakgrunnen.  Foto: Kværner

Nyheter

Kværner har sammen med kunde Equinor hatt ny utdeling av penger til ikke-kommersielle organisasjoner. Programmet skal stimulere til økt innsats innen HMS, og mottakerne var valgt av Kværner-ansatte som hadde registrert observasjoner i siste halvdel av 2019, skriver Kværner i en pressemelding.