Hoppet i fem bakker i helga. Skøytebane i dag.

Nyheter

Vinteren farer ikke pent med skifolket.

Det er midten av februar, og mange har allerede fått fornemmelse av vår.

Lørdag var hoppgruppa i Skogn vertskap for nordtrøndersamling av unge hoppere. Arrangørene telte 70 oppmøtte, hvorav 30 av dem benyttet anledningen til å hoppe under fine forhold i de fem godt preparerte bakkene (inkludert bakken for de aller yngste ved varmebua).

Fine forhold under hoppsamlingen lørdag. 


Det ble drukket ti liter saft og spist 120 pølser med brød, melder arrangørene.

Da de igjen bød på ordinær hopptrening mandag kveld, var det alt annet enn oppløftende syn. Mildværet har tæret på, og treningen måtte avlyses.

– Det er vanskelig nok å holde seg på bena på parkeringsplassen, og sletta i anlegget er som en skøytebane. Vi får se om det kommer noe som kan sko holka fra oven før vi drar igang ny trening. Bakkene og tilløp ser ut til å ha berget bra så langt, rapporterer Jan Skevik på facebookgruppa til Torsbustaden hoppanlegg. Skevik er en av dem som har lagt ned massevis av dugnadstimer for å holde anlegget hoppklart gjennom vinteren.

Unge hoppere testet formen i lørdagens hoppsamling i Torsbustaden.