Maskinen på vaskerommet skulle egentlig brukes til noe helt annet - nå kan han få storkontrakt på å levere det alle etterspør om dagen

Marcus Hofstad Juul-Lassen fra Høgberget starter produksjon av sitt eget desinfeksjonsmiddel under navnet GoBright Norge.   Foto: Tor J. Friberg

Nyheter

Marcus Juul-Lassen jobber til daglig ved Vangs Mekaniske Verksted på Inderøya, men har funnet en bijobb som har potensial til å ta helt av på grunn av koronapandemien. Han har en elektrolysemaskin stående på vaskerommet i huset i Høgberget, som han hadde tenkt å bruke til bilpleie. I stedet blir den nå satt i produksjon av hypoklorsyre, som brukes som desinfeksjonsmiddel uten alkohol. Samtidig har det de siste ukene blitt meldt om mangel på Antibac og desinfiseringsmiddel i apotek og butikker over hele landet grunnet koronapandemien. Det håper Juul-Lassen å redusere mangelen på.