– Det er ikke sånn man ser for seg å feire 50-årsdag: Portforbud, isolasjon og uten vatn.

Bård Ove Myhr rapporterer om sykdomsbildet slik det fortoner seg på dag 18.

Nyheter


Verdalingen Bård Ove Myhr, nå bosatt på Gran Canaria, har fått påvist koronasmitten og sykdommen. I midten av mars lot han lokalavisa publisere en video der han kunne fortelle hvordan sykdommen artet seg. Den saken er lest nesten 50 tusen ganger på innherred.no.


Senere kom han med ny oppdatering, da han fortalte om hvordan han følte seg på dag 13.Nå har vi også fått en tredje oppdatering. Det har gått 18 dager siden Bård Ove Myhr fikk påvist koronasmitte, og endelig ser det ut som kroppen har klart å bekjempe sykdommen.

– Det har gått tre hele dager, nesten helt uten symptomer. Nå føler vi at i er på riktig vei, i ferd med å bli frisk, forteller han i videoen du kan se ovenfor.