Husker du sjefshunden Selma? Nå har hun dratt med seg alle ansatte til topps.

Sånn cirka fra høyre mot venstre på bildet: Maria Skaland, Elisabeth F. Vandvik, Malin Skaland, Monika Pedersen, Marit Emilie Holmsberg, Erik Düsterdieck, Geir Ola Brattaker, Asgeir Flenstad, Helge Holmsberg, Gunnar Svepstad, Anette Brattaker, Roy Tore Pedersen, Hanna Eggen Bragstad, Roger Næss, Magnus T. Hegvold, Geir Ove Sellæg, Sverre Magnus Eggen Bragstad, Per Ivar Skrove, Ole Jonny Helden, Irene Helden, Anne Martine Eggen, Jan Magnus Bragstad, Amalie Frøseth, Hanne Svenning og Sissel Beate Olsen.  Foto: Marit Anita Skrove

Nyheter

På nyåret skrev Innherred om den litt spesielle ansatteoversikten hos Frøseth AS i Verdal. Langt oppe på lista står Selma Sellæg Frøseth – sjefshunden i firmaet - en fire år gammel gordonsetter.