Verdal knuste Steinkjer i «supporteroppgjør»

1-0-seier i 2019 ble til 2-0-seier i en virtuell kamp mot Steinkjer i 2020. Forhåpentligvis blir det skikkelig kamp mellom rivalene igjen i høst.  Foto: Kristian Stokdahl

Nyheter

Steinkjer hadde utfordret Verdal til «Vipps-kamp» på 16. mai, der hver av klubbene fikk sine tilhengere til å gi sitt bidrag med kamp om å samle inn mest penger.

Steinkjer skulle selge «inngangsbilletter» til 50 kroner, mens Verdals oppgave var å selge «kaffe og vaffel» til samme pris.

Da telleverket ble stoppet ved virtuell kampstart klokken 18.00, hadde 144 personer gitt sitt bidrag til de blå og hvite, mens 55 personer hadde bidratt i Steinkjers innsamling. Dermed 7.200 kroner i kassa til Verdal, mens Steinkjer fikk 2.750 kroner inn på sin konto.

– En knusende borteseier, konkluderer Verdal IL senior på sin Facebook-side. De ba sine bidragsytere også om å foreslå et resultat i kampen, og det resultatet som gikk igjen flest ganger var 2-0-seier til Verdal. Det ble dermed satt som resultat, og harmonerer også ganske godt med forskjellen i bidrag mellom supporterne.

– Tusen takk til alle som kjøpte kaffe og kom på kamp. Takk også til Steinkjer for et godt initiativ. Vi gleder oss til lokaloppgjør til høsten, uttrykte styreleder Roger McKellar i Verdal IL etter kampen.

Det er fortsatt uvisst når - og om - sesongen i de lavere divisjoner kommer igang i 2020. Eliteserien starter som kjent med kamper 16. juni. 1. divisjon og Toppserien har blitt forespeilet start 7. juli, men det er ikke fullstendig spikret.