Arbeidshesten i Halsanvegen tror han er en utdøende rase

Ove Kvam har lagt ned mange arbeidstimer på utvikle Kvam Agentur til dit firmaet er i dag. Selv er sjefen ute på mange ulike oppdrag Her med full påkledning til 20.000 kroner som beskytter kroppen selv mot den kraftigste høytrykksstrålen.  Foto: Erlend Aune

Nyheter

– Vi har hatt fullt opp å gjøre siden Norge ble stengt ned. Det har tvert imot vært en økning. Mange kunder hadde behov for forsterket renhold – blant annet institusjoner og barnehager etter at de ble åpnet. Andre kunder igjen fant ut at det passet bra å ta den årlige sommervasken når alt lå nede likevel. I tillegg har vi hatt god tilgang på desinfeksjonsmiddel, og det har gått nærmest som varmt hvetebrød. Samtidig har vi hatt bra mengder med verneutstyr på lager også. Så for vår del så har vel heller koronaviruset bidratt til travlere dager.