Går hardt ut mot SNK-forslagene. – Oppleves som en uakseptabel raljering med spelet.

Ingvild Aasen er virksomhetsleder kultur i Verdal kommune og representerer kommunen i utvalget bak utredningen. Der har hun og Øystein Kvistad dannet et mindretall, som ikke stiller seg bak konklusjonene i utredningen.   Foto: Erlend Aune

Nyheter

Utredningen fra utvalget som er satt til å foreslå endringer i organisasjonen Stiklestad Nasjonale Kultursenter og deres konsoliderte museer skaper reaksjoner. I Verdal skaper konklusjonene reaksjoner, etter at det ble kjent at flertallet i utvalget blant annet vil skifte navn på museet, selge Stiklestad hotell og Stiklastadir og overlate ansvaret for Spelet til andre. Trønder-Avisa omtalte utredningen først, lørdag formiddag. Ordfører i Verdal, Pål Sverre Fikse, sier til Innherred at han må lese hele utredningen før han kan kommentere saken i sin helhet.