– Jeg skulle gjerne takket hver og en av dere

Julie Vikestad Olsen ønsket Knut Knudsen velkommen med Levanger-sangen. Det gjorde inntrykk på byens store sykkelhelt.  Foto: Jannik Johansson

Nyheter

Knut Knudsen ble hedret for to uker siden, da en plakett til minne om hans sportsprestasjoner ble avduket under et spesielt arrangement i Stadionparken i Levanger.

Nå har inntrykkene fått synke skikkelig inn, og OL-vinneren fra 1972 har sendt en takk til Bymuseet i Levanger, som fikk laget den flotte plaketten og inviterte ham til hjembyen.

– Jeg skulle så gjerne ha takket hver enkelt av de som bidro til å gjøre denne dagen uforglemmelig, men har dessverre ikke adressen til alle. Kunne du Bård (Toldnes, styreleder i museet) klare å formidle disse ordene til de som var med og gjorde dette mulig, så hadde jeg satt stor pris på det, står det i meldingen Bymuseet har fått, og som museet har videreformidlet på Facebook.

Der takker Knudsen for sist og for den utrolig flotte opplevelsen han fikk lørdag 1. august.

– Etter hvert har dagen sunket inn med alt som ble meg til del på den uforglemmelige dagen. Det var veldig stort for meg og min samboer, samt en tallrik familie, å få oppleve seremonien nede i Stadionparken. Det å gå ned Eldenbakken, bli møtt av den fine Levangersangen fremført av Julie (Vikestad Olsen) på en slik strålende måte var et stort øyeblikk, og vil bli sittende for alltid, skriver en overveldet Knut Knudsen i sin takk.