Sier ja til å utrede en ny kommunesammenslåing. Dette svarer nabo-ordføreren.

Formannskapet i Levanger kommune åpner nå for igjen å diskutere kommunesammenslåing. Her diskuterer Astrid Juberg Vordal (Ap), Vegard Austmo (Ap), Robert Svarva (Ap) og Gunnar Løvås (SV) etter møtet.   Foto: Tor J. Friberg

Nyheter

Vegard Austmo (Ap) sto for dagens snakkis i formannskapet i Levanger mandag, da han tok til orde for å utrede en mulig kommunesammenslåing mellom Levanger og andre nabokommuner. Det skjer fire år etter at kommunesammenslåing sist ble diskutert, da innbyggerne i Verdal sa nei og innbyggerne i Levanger ja til samme spørsmål. Møtet ble avholdt i gymsalen ved Åsen barne- og ungdomsskole, og Austmo fikk vedtatt to av tre endringsforslag til behandlingen av økonomirapporteringen 2. kvartal i år. Et av dem var følgende, korte forslag: