Private aktører vil ta over byggingen av boligfeltet i Markabygda. Da må politikerne først si ja.

Denne gjengen ønsker å bygge sine egne boliger på haugen bak, kalt Birkelund i Markabygda. Foran f.v.: Imre Brustad og Amalie Brustad Moe. Bak f.v.: Torgeir Brustad, Erika Brustad, Trine Trustrup, Øystein Vinje, Nora Trustrup Vinje og Marius Moe.   Foto: Marte Skjesol

Nyheter

Levanger kommune har ikke klart å realisere det planlagte boligfeltet i Markabygda sentrum, på haugen mellom skolen og kirken. Men nå kan det går mot en løsning, takket være private aktører. Boligfeltet, som har fått navnet Birkelund, skulle sikre tilflytting til bygda, men ble i stedet så kostbart å realisere at politikerne i november i fjor valgte å vrake prosjektet. Nå har derimot private aktører kontaktet kommunen i håp om å få overta boligfeltutviklingen.