Mange undret seg da de forsvant - nå blir det faktisk et kortvarig comeback

Innherreds Folkeblad Verdalingen i mars 2014, et års tid før avisa ble slått sammen med Levanger-Avisa til det vi i dag kjenner som Innherred. 

Nyheter

Mange verdalinger lurte på hva som skjedde da Big Bite forsvant fra Amfi-senteret i Verdal i 2012. I et par år etterpå dukket det rett som det var opp meldinger i sosiale medier fra unge innbyggere som savnet spisestedet, og undret på hvorfor det som tilsynelatende var et av de mest populære etablissementene blant den yngre garde av besøkende på kjøpesenteret forsvant.

Klassiker fra arkivet

Bye, bye bagett

Året er 2014 og ungdommene i bygda har fortsatt franske følelser.

Innherreds Folkeblad Verdalingen tok saken, som riktignok måtte tåle omtale i radioprogrammet Misjonen på P4 idet programlederne ikke helt skjønte hva Big Bite faktisk betød for unge verdalinger.

Fredag ettermiddag varsler Big Bite på Magneten at de lørdag gjør et kortvarig comeback på Amfi i Verdal, eller rettere sagt rett utenfor. Så vil det vise seg om det blir starten på noe større eller om historien i Verdal fortsatt blir for minnebøkene og mysteriefortellingene.