Nytt fra næringslivet

Snudde minus til pluss - overskuddet brukes til å renovere

Christian Green kjøpte Skallstuggu i 2015 for å skape en ny destinasjon ved den gamle, ærverdige turisthytta på Frolfjellet. Nå begynner satsingen å betale seg.   Foto: Marte Skjesol

Nyheter

Christian Green kjøpte Skallstuggu på Frolfjellet i 2015 for å etablere et turisthyttekonsept med utleie, restaurant og mer til ved parkeringen ved foten av Hårskallen. Årsregnskapet for 2019 viser at satsingen har begynt å betale for seg, etter flere år med oppussing og dugnadsjobb. 2019-regnskapet viser salgsinntekter på 1,72 millioner kroner. Resultatet før skatt endte på 202.000 kroner, som overføres direkte til egenkapitalen i selskapet. Året før endte med to millioner kroner i inntekter, men et underskudd på 83.000 kroner. Green sier at overskuddet i år kan spores tilbake til utsatte renoveringsprosjekter, som skulle bli gjennomført. I stedet føres pengene som overskudd for fjoråret.