Her feirer de sin nye status

Det er godt med plass i hallene på GV Reklame AS. Utdelingen skjedde i særdeles korona-vennlige former.  Foto: GV Reklame

Nyheter

GV Reklame AS er blitt sertifisert miljøfyrtårn.

Ordfører Pål Sverre Fikse gjestet fredag profileringsbedriften GV Reklame AS, som med stolthet mottok det synlige beviset på å ha blitt Miljøfyrtårn.

– Jeg er veldig fornøyd med utmerkelsen, sier daglig leder Ole Gunnar Vestvik, og fortsetter:

Ole Gunnar Vestvik mottar det synlige beviset for at bedriften GV Reklame AS er sertifisert Miljøfyrtårn av ordfører Pål Sverre Fikse .  Foto: GV Reklame

– Alle ansatte her drar lasset sammen, dette er alles fortjeneste. Dog er jeg veldig fornøyd med jobben Mari (Frøseth) har gjort i prosessen fra start til godkjenning. Nå har vi god kontroll og rutiner på små og store ting som er bedre for miljøet - og ikke minst oss selv.

Var allerede i gang

Hun mener det handler om å være bevisst og målrettet.

– Da vi startet arbeider med sertifiseringa begynte vi langtifra på skratch, men vi manglet verktøy og struktur i hverdagen. Da arbeidet var gjort og sertifisøren kom på besøk hos oss for å gå igjennom kriteriene og løsningene, ble vi godkjent allerede samme dag. Det er et kvalitetsstempel, det også, sier en smilende Mari Karoline Nubdal Frøseth.

Mari Karoline Nubdal Frøseth ledet sertifiseringsarbeidet for GV Reklame AS.  Foto: GV Reklame

Far, pensjonist og gründer Gunnar Vestvik synes også dette er stas. Mens alle ansatte, styremedlemmer og ordfører smaker på snitter og hjemmebakst sitter latteren løst i GV-lokalene på industriområdet. Og i disse koronatider er det godt med meter mellom alle - her tas smittevern på alvor. Produksjonshallen til GV Reklame er hele 240 kvadratmeter stor.

– Hvem er det som har levert dette skiltet? Det var fint, sier Gunn Helen Segtnan, designer med lengst fartstid på GV, når hun ser på utmerkelsen GV Reklame nettopp har mottatt.

– Dette vil vi også produsere, men da må vi vel bygge ut for å få plass til plateprinteren, sier hun med glimt i øyet.

Imponert ordfører

– Jeg synes det er veldig trivelig å komme hit å hilse på og treffe dere, ikke minst for å lære mer om mangfoldet av næringsliv vi har i Verdal, sier ordfører Pål Sverre Fikse etter en liten omvisning i lokalene.

Han uttrykker at han både er imponert over det han ser, og over produktspekteret bedriften leverer.

– Gratulerer så mye som miljøfyrtårn, det har dere fortjent. Dere er nå en av 22 bedrifter i kommunen vår som har denne utmerkelsen. Dere viser vei, sier ordføreren.

Bedriften omsetter for cirka 25 millioner kroner i året, og i dette utfordrende året opplever de vekst. Kundene er både nasjonale og regionale. Og her er det travelt. Mens ordføreren gjestet bedriften ble vareutlevering og kundemottak utført i det normale tempoet - hektisk.

– Nå må vi bevise at vi har fortjent denne utmerkelsen, og bli enda bedre på miljø. Det er nå den viktigste jobben begynner, sier Ole Gunnar Vestvik.

Ordfører Pål Sverre Fikse fikk en liten omvisning i produksjonslokalene på GV Reklame AS, og ble imponert over det han så og lærte. Ole Gunnar Vestvik (til høyre) forteller her om produksjonsflyten. Miljørådgiver Gjermund Gomo til venstre.