Mistet jobben og satset for seg selv - nå omsetter han for 30 millioner og opplever rekordvekst

Åsmund Malum eier og driver Levanger Drift og Montasje AS på Nesset. Bedriften opplever kraftig vekst, og er langt fra ferdig utviklet.   Foto: Tor J. Friberg

Nyheter

Da Åsmund Malum mistet jobben som elektriker under Aker-nedbemanningen i 2000, valgte han å satse for seg selv. 20 år senere er det stadig en god avgjørelse for landbruksentreprenøren. Han hadde fra før tilbudt maskinkjøring og tok oppdrag innen transport og landbrukstjenester i friperiodene fra dagjobben. Det var derfor en god tid for å satse på fulltid. Dermed kom Levanger Drift og Montasje AS, eller LDM AS, til verden i 2008 etter noen år som enkeltpersonforetak. I år omsetter selskapet for rundt 30 millioner og har 16 årsverk i drift. Maskinstasjonen med egne sjåfører har spesialisert seg på håndtering av husdyrgjødsel, og leverer også Biorest fra Ecopro samt pressing, silolegging og anleggsjobber.