Tar inn både sommerstudent og ungdommer i sommerjobb

Bildet til venstre er tatt av hagen mot vest, mens bildet til høyre er tatt inne i ei av stuene på en av postene, der veggene dels kles med finér, for å skape et mer hjemlig preg.  Foto: Grande Entreprenør / Veidekke

Nyheter

Verdal bo- og behandlingssenter skal stå ferdig i desember. Nå for tiden er det hete dager for montørene som har jobbet i stekende sol på svart asfaltpapp.

Det forteller prosjektleder Trine Hynne i Grande Entreprenør og Veidekke idet en ny juniuke tar form.

– Fra tirsdag av vil vi også ha en sommerstudent på prosjektet vårt. Han er i gang med masterutdanning ved NTNU, og vil i ferien fra studiene bidra både inne på brakka og ute blant tømrerne våre. Det ser vi frem til. Når det blir skoleferie tar vi også inn flere ungdommer i sommerjobb som skal bidra, vi satser på å sette dem i arbeid med trygge aktiviteter utover sommeren, lover prosjektlederen.

Inne går montering av baderomsplater og sparkling og maling av gips mot slutten. Fortsatt gjenstår en god del på dørmontering, himlinger, listing og foring, samt det tekniske anlegget.

Denne uka legges det gulv, monteres låser og beslag, baderomsinnredning, kjøkken og beboerrom.

– Ute jobbes det i hage vest, og i forrige uke var kunstneren bak den utvendige kunsten på senteret på befaring. Vi gleder oss til kunsten kommer på plass til høsten, sier Trine Hynne.