Ny møteplass skal tette et tomrom og friste studenter

Sindre Lutdal Nyeng i Proneo, Ingrid Dahl Furunes i Verdal Næringsforum og Arild Klokkerhaug i Næringsforeningen i Levanger gleder seg til å starte den nye møteplassen for studenter, nyutdannede og unge utflyttere i møte med kommunene og næringslivet i Levanger og Verdal.  Foto: Næringsforeningen i Levanger/Verdal Næringsforum

Nyheter

Kommunene Verdal og Levanger, Verdal Næringsforum og Næringsforeningen i Levanger, samarbeider i det nye prosjektet, «Innherred dreamin’ – borte bra, men hjemme best». De inviterer studenter, nyutdannede, unge og potensielle «heimfløttere» til treff den 30. juni. Partene håper de får knyttet næringsliv og unge voksne i en større grad med den nye samlingsarenaen som de planlegger skal skje årlig. Målet er at det skal gjøre det lettere for næringslivet å nå studentene, og enklere for studentene å vite hva som finnes.