Kjelsås spilte, Levanger scoret

Levangerforsvaret anført av en strålende Marius Olsen i dagens kamp mot Kjelsås. Her ved en tidligere kamp. Simen Hagbø (bakerst i midte.), Alexander Zoulakis, Marius Olsen (fremst), og Nicolai Larsen Berg (keeper). LFK, Levanger fotballklubb.   Foto: Roger M. Svendsen

Nyheter

Første omgang bar preg av et Kjelsås-lag som styrte banespillet hjemme på Grefsen kunstgress. De spilte ball, og Levanger hadde en tydelig plan om å ligge lavt i dagens tøffe bortematch i Oslo. Andreas Gundersen var samtidig en konstant trussel i bakrommet som Kjelsås etterlot seg og Levangergutten jobbet utrettelig på alt som kom av lange baller. Etter 12 minutter løpte han fra alle og satte inn 0-1 fordel Levanger FK.

Kampen fortsatte i samme spor resten av omgangen med enkelte opphold der Levanger fikk styre litt med ball på egen halvdel og Kjelsås la seg noe lavere. Omgangen artet seg relativt likt og Levanger forsvarte egen boks mesterlig mot et Oslo-lag som forsøkte både med høye og lave baller uten å lykkes.