Trodde han gjorde en god gjerning

Denne historien er nesten for god til å være sann, og dreier seg om en kjent person i Verdal.
null
Nyheter

I går ettermiddag skrev Verdalingen.no om brøytestikkene langs gangvegen ved E6, som er snudd opp-ned. Noe som ved nærmere undersøkelser viste seg å være helt bevisst, siden brøytestikker som settes opp ved gangveger ikke skal ha refleks.

Oppdaget det for sent

Mange har reagert på at brøytestikkene står med refleksene dels nedi jorda, og trodd at dette skyldtes en feil. Så også Arne Falkfjell, velkjent såvel som fotballdommer som speaker og konferansier, og tidligere sjef ved meieriet i Verdal.

Som den samfunnsengasjerte og velvillige mann han er, tok han i går ettermiddag seg bryet med å snu brøytestikkene på en 400-500 meter lang strekning langs gangvegen fram til avkjøringen til Vinne hvor han bor.

– Da jeg kom hjem, tok jeg fram pad'en for å sjekke siste nytt fra Verdal, og da så jeg til min overraskelse at det jeg trodde var en god gjerning ikke var det likevel, sier Falkfjell.

Ber om tilgivelse

Han kan nå ikke annet enn å beklage sin ivrige opptreden.

– Jeg håper det går bra som det er. Jeg brukte ganske mye tid, og ser mørkt på å skulle gå ut og snu de tilbake igjen, sier Arne Falkfjell.