Misjonen: – Trist at Verdalingen forsvinner

Det populære P4-programmet holdt et aldri så lite gravøl på den siste dagen for lokalavisa.

TROR PÅ INNHERRED: Atle Antonsen og Johan Golden er lei seg for at Verdalingen forsvinner, men tror Innherred har gode muligheter til å overta Verdalingens rolle som fast leverandør av stoff til P4-programmet Misjonen. Foto: P4 Misjonen på Twitter 

Nyheter

Atle Antonsen og Johan Golden kunne i sin sending fredag fortelle at det hadde kommet dem for øret at en av deres relativt faste leverandører - Verdalingen - skulle legges ned, avgå ved døden - bli en eks-avis.

– Det er meget trist. Verdalingen har som sagt vært en meget stor bidragsyter, en god og stabil bidragsyter, spesielt i begynnelsen, sa Golden avløst av Antonsen.

Verdalingen fikk også god plass i den første boka til duoen - Statsråd vant spekeskinke - en samling med minneverdig journalistikk fra både store og små aviser i Norge.

Tre nyheter ble funnet verdig en plass - Dæm flørte med ei senorita, Så stol er Kvislabekken og Bye, bye baguett.

– Det er trist at Verdalingen skal avgå, men heldigvis har vi fått høre at den skal slå seg sammen og bli en ny lokalavis - Innherred - og det er ingen grunn til å tro at ikke Innherred kan komme sterkt inn helt fra start når de slår sammen Verdalingen og Levanger-Avisa. Ryktet sier også at et par av journalistene skal være med over i den nye avisa, poengterte Antonsen og Golden.

Hør hele podcasten av dagens program - innslaget om Verdalingen kommer mot slutten, etter 37 minutter.