På bakhjulet - rett utenfor politihuset

Hell's Ugells ute med ny skandalevideo.

MOPED-GUTTER: Aleksander Karstad, Simen Norum og Jørgen Løvstad er med i Hell's Ugells, mopedklubben som ikke utfordrer skjebnen, men likevel har det gøy sammen. Arkivfoto: Kristian Stokdahl 

Nyheter

Eller kanskje ikke.

Innherreds Folkeblad Verdalingen skrev i april om guttene i mopedklubben Hell's Ugells, som de siste par årene har kjørt mye på to hjul sammen, og lagt ut videoer av kjøringen på Youtube etterpå.

Men i motsetning til de mye omtalte Weather Valley Wheelies, som har kjørt direkte uansvarlig i trafikken og to av medlemmene ble dømt for forbikjøring av et vogntog på bakhjulet i høy hastighet og å stikke av fra politiet, er videoene til Hell's Ugells av den mer harmløse, morsomme og parodierende sorten.

De har også parodiert WVW, og blant annet lagt ut en Youtube-video med akkurat samme navn som politi-videoen deres.

– De liker ikke at vi driver og tuller med dem, sa Aleksander Karstad da Verdalingen laget en større sak på Hell's Ugells.

Guttene så da frem til en ny sesong med hettegenser med uglesymbol og korte og lange turer med videokameraet i nærheten.

Sist uke publiserte de en ny video på Youtube - med tittelen Hell's Ugells VI - Gone Wild.

– Vi er rett og slett en gjeng med vågale idioter, sier guttene ironisk til Innherred.no etter publiseringen.

I videoen gjør de nok en gang narr av andre videoer med kjøring, burning og halsbrekkende stunt, samt «skjult opptak» med forvridd stemme av en ettersøkt villmann på to hjul. Se videoen over - og ikke ta ting så høytidelig.

Det gjør ikke 17-18-åringene i Hell's Ugells heller.