Populær debatt i solskinnet

Levangsbyggen bryr seg åpenbart om det kommende valget.

Politikerne som var i aksjon lørdag formiddag. Fra venstre: Karl M. Buchholdt (Venstre), Gunnar Løvås (SV), Alf Magnar Reberg (Senterpartiet), Ina Kollerud (Arbeiderpartiet), Anne Kathrine Nordhammer Solberg (Høyre), Olaug Julie Aasan (Miljøpartiet De Grønne), Geir Tore Persøy (FrP) og Børge Lund (KrF). 

POPULÆRT: Mange tok turen til torget. 

Nyheter

På martnasscenen ble det lørdag formiddag holdt politisk paneldebatt. Til høsten er det kommunevalg, og i den forbindelse har Levangers politikere naturligvis mye på hjertet. Høyre, SV, AP, KRF, MDG, FRP, Venstre og Senterpartiet var alle representert i debatten, mens Partiet De Kristne uteble denne gangen.

Emner som ble tatt opp og diskutert var trafikken gjennom Levanger sentrum, parkeringsplasser i byen, utbyggingen på havna, næringsliv og økonomi i kommunen, og kommunesammenslåing. Partiene som har vært i posisjon de siste fire årene fikk også fortelle hva de er stolte av etter denne perioden, mens resten fikk svare på hva de ville ha brukt tiden til. Det ble en interessant debatt med mange gode poeng.

Populært hos publikum var det også. Torget var så å si fullt av folk som kom for å høre på hva politikerne hadde å fortelle.


Les mer om paneldebatten i tirsdagens papirutgave av Innherred.