May-Jorunn Barlien ble valgt til styremedlem i Grønt Kvinnenettverk. Det ble klart under landsmøtet til Miljøpartiet De Grønne tidligere i mai.

– Det er veldig spennende og en stor tillitserklæring å bli valgt inn i styret i Grønt Kvinnenettverk, sier Barlien.

Glad for å bidra

Grønt Kvinnenettverk er et åpent nettverk for alle medlemmer i Miljøpartiet De Grønne, uavhengig av kjønn. Kvinnenettverkets overordnede mål er å fremme likestilling og kvinners posisjon i samfunnet, i tillegg til å styrke De Grønnes likestillings- og kvinnepolitikk.

Barlien er utdannet innen pedagogikk fra NTNU i Trondheim og ble i februar også valgt til leder i Miljøpartiet De Grønne i Levanger. Hun er også vara for Olaug Julie Aasan i kommunestyret. Akkurat nå er hun hjemme i mammapermisjon, men jobber til vanlig som veileder i en tiltaksbedrift.

– Jeg er veldig glad for å få muligheten til å være med på å videreutvikle De Grønnes politikk på et felt jeg alltid har hatt stort engasjement for. Likestillingsspørsmål må fremdeles prioriteres for at samfunnet vårt skal være godt for alle. Det er nok litt lett å ta for gitt at vi må jobbe for at mangfoldet i befolkningen også finnes der beslutningene blir tatt, sier Barlien ettertenksomt.