Fredag skrev Innherred om Sandheim Terrasse og Ørmelen skole som den siste tiden har blitt utsatt for hærverk.

Når vi kontakter rektor Birgit Bremer Mejdal mandag, kan hun fortelle at hun ble gjort oppmerksom på hærverket av en lærer fredag formiddag.

– Det er veldig trist at slike ting skjer. Vi har lenge etterspurt videoovervåking av skolegården, da vi tidvis er veldig plaget med hærverk, sier Mejdal til Innherred.

– Det er veldig trist at slike ting skjer. Vi har lenge etterspurt videoovervåking av skolegården, da vi tidvis er veldig plaget med hærverk, sier rektor ved Ørmelen skole, Birgit Bremer Mejdal. Foto: Kristin Heggdal

Skal etterforske hendelsene

Mejdal sier både vaktmestertjenesten og virksomhetslederen ved skolen er varslet om hendelsen og at hærverket nå er anmeldt til politiet. Sandheim Terrasse har også anmeldt hendelsen ved sameiet tirsdag kveld.

– Kanskje får vi gjort alvor av et forslag som er kommet opp, nemlig å dekorere veggen med noe fint, som forhåpentligvis vil redusere lysten til å ødelegge, sier rektoren.

Det kan virke som det er samme gjerningsperson/gjeng som har besøkt sameiet og barneskolen, da de etterlater "underskriften" OSWIB. Foto: Kristin Heggdal

Politiet forteller til Innherred at de har mottatt anmeldelsene og at sakene vil bli etterforsket.

– Hvis noen har sett eller hørt noe vil vi gjerne ha tips, sier operasjonsleder Bård Krogstad.

Tips kan rettes til politiet på telefonnummer 02800.