Mens andre utesteder har kommet og gått, har Deera Verdal bestått. Men kreative matsatsinger har ikke betalt seg der heller. Tapas-satsingen for noen år siden ble rekordkort, og heller ikke indisk mat ble noen storsuksess til tross for svært gode tilbakemeldinger på smaken fra de besøkende.

Innherred.no ble blant annet oppfordret til å skrive om den gode maten av en som hadde vært innom, uten at avisa gjorde noe mer ut av det.

– Vi må bare innse at gourmetmat i Verdal ikke har noe marked per i dag. Så derfor satser vi på det enkle når vi nå åpner kjøkkenet igjen, sier daglig leder og nå heleier av selskapet, Ole Martin Michelsen.

Tryggere enn hjemme

Han har lang erfaring fra en rekke utelivssatsinger i Verdal de siste 10-15 årene, og har gjort sine erfaringer.

– Vi må levere det folk vil ha. Det er enkelt mat til å bli mett av, til en rimelig penge. Samtidig er det viktig å ha et mattilbud i sene nattetimer, sier Michelsen.

På Deera vil de servere mat så lenge de har åpent, i helgene til midt på natta. Pizza, hamburger, biffsnadder og kebab står på menyen.

– Det er bedre å ta nattmaten her enn å sovne fra frossepizzaen i stekeovnen etter at man har kommet hjem, smiler den daglige lederen. Han håper dessuten at det vil komme sultne besøkende på dagtid også.

Skjenker som vanlig

Som følge av eierskiftet må Deera Verdal innlevere komplett ny søknad om skjenkebevilling. Den vil bli behandlet på tidlighøsten, mens de fleste øvrige butikker og skjenkesteder fikk forenklet behandling og fornying av sine bevillinger i formannskapet sist uke. Frem til den er på plass kan imidlertid Deera Verdal drive som vanlig på den gamle bevillingen.

Også Værdalsbrukets søknad om bevilling på Holmen gård vil bli behandlet til høsten.