Det går mot valg og Senterpartiet ønsker å presentere laget vårt. Det er laget som utgjør det vi vil stå for i Kommunestyret. Laget består av bred kompetanse innen flere fagfelt. Vi har god representasjon fra begge kjønn og fra hele kommunen.

På andreplass står Anita Ravlo Sand fra Ekne. Hun er Politiadvokat av yrke og besitter juridisk kompetanse.

På tredjeplass står Bjørg Pedersen Boneng fra Skogn. Hun har frem til nå vært Rektor ved Mule Skole og er nå avdelingsleder ved den nye ungdomskolen på Røstad og kjenner skolene i Levanger meget godt.

På fjerdeplass står Hans Heieraas fra Halsan. Bonde og varaordfører i mange år. Uvurderlig kompetanse om kommunens ledelse gjennom mange år.

På femteplass står Asbjørn Brustad fra Ytterøy. Tidligere bonde, jobber nå som vaktmester på kommunale bygg på øya. Asbjørn er genuint opptatt av de av oss som sliter og da spesielt de yngre. Erfaring fra Driftskomiteen og engasjert medlem i Ytterøyutvalget.

På sjetteplass står Eva Høyem Anderssen fra Åsen. Eva driver egen barnehage og er bonde i tillegg. Hun har erfaring fra Driftskomiteen og har vært veldig deltagende i utforming av nytt omsorgssenter i Åsen.

På sjuendeplass står Silje Augdal Friberg fra Markabygda, bor nå på Nesset. Silje jobber som hjelpepleier i kommunen og er partiets ungdomskandidat.

Som førstekandidat er det veldig tilfredsstillende å ha et team som er meget aktivt og har sterke og klare meninger. Sammen dekker vi et bredt spekter innen feltene som kommunen skal drive tjenesteyting på. Vi har flere helt nye kandidater som tilfører teamet ny kunnskap og nye meninger samtidig som flere av oss representerer kontinuitet og erfaring.

For å si det som det er så gleder jeg meg til å få være med på dette laget inn i neste valgperiode.

Dersom du synes det samme så bruk stemmeretten din på mandag. GODT VALG!

Alf Magnar Reberg Ordførerkandidat Senterpartiet