Innherred har fått svært mange reaksjoner på vegen på våre Facebook-sider. Her er et utvalg:

- Jeg har aldri opplevd før å kjøre på en isfri vei og være konstant redd for å havne i grøfta eller kollidere med møtende biler i en strekning på flere mil, alt grunnet høye kanter bevegelig gjørme. Hadde vi ikke hatt firehjulstrekker, hadde jeg vurdert det som best å bli hjemme. Hele strekningen fra Skjækerfossen og opp til Vera er bortimot uframkommelig. Det er virkelig synd for ei bygd som er i svært positiv utvikling, som har et levende jordbruk, kultur- og næringsliv, og et yrende hytte- og friluftsliv året rundt som mottar stadig flere tilreisende. Vi er mange som håper denne veien blir utbedra kraftig om ikke altfor lang tid, skriver Marte Heie Hallem.

Verst for fastboende

- Selvsagt ille for hyttefolket, men jeg synes nå det er verst for de fastboende og nyttetrafikken som må ferdes der hele året, skriver Anne Varmedal.

- Veien va skikkelig dårlig, i år som i fjor osv..D e enormt med trafikk opp og ned, iallfall hen dagan hen når den e på d aller værste, skriver Rannveig Jønsson.

- Forferdelig å kjør der på langfredag, skriver Ann Kristin Nordvik Kvale.

- Så utrolig tragisk at det ikke snart blir gjort noe med denne veien, skriver Benny Andre Aasan.

Sjokkert

- Ein av mang filma fra turn ne søndags formiddag. Sjelegla æ fekk lån Tahoe t den turn. Syns frøktele synd på fastbuanes oppigjennom den, skriver Anita Almli.

- Æ har ailler kjørt en så jævlig dårlig vei før. Æ e sjokkert, å synes synd i dem som har herre som arbeidsvei, skriver Tanja Helden.