Sommerværet har igjen tatt turen til Innherred igjen. Dette medfører ofte at folk trekker ut fra hus og hytter for å kjenne varmen på kroppen.

Fotballfeber

På Aasen Sparebank Arena møtte Innherreds utsendte Aleksander Ringstad på 13 år. Han hadde tatt turen ut i ensom majestet for å spisse fotballferdighetene.

ÅSENS NYE FOTBALLSTJERNE? Aleksander Ringstad bruker sommerferien til å bli en bedre fotballspiller.

- Det er stort sett dette jeg driver med i sommer. Jeg synes det er morsomt å spille fotball. Kompisene mine ligger vel enda å sover, så da er det greit å trene litt alene, forteller den unge fotballivrige.

Selv om han var ensom på stadionen var han ikke rådvill. Med kjegler og teknikkstige fikk han øvd seg godt.

- Jeg trener på fart og skuddpresisjon med noen øvelser jeg har funnet på selv, sier Ringstad.

VARSKU HER Mats leverte kanonskudd etter kanonskudd på fotballbanen i Åsen tirsdag.

Ispause på vei til hytta

På tross av et noe glissent oppmøte på fotballbanen hadde også Mats Emil fra Verdal og Håkon Busklein fra Levanger tatt turen til banen for å hive innpå en is.

- Vi er her bare en kort stund for en liten ispause. Egentlig er vi på vei til hytta i Åsenfjord, forteller Busklein.

Han legger til at han synes Åsen og Åsenfjord har blitt skikkelig fint, og at han er glad for at området er i vekst.

- Det er flere og flere som begynner å innse at veien fra Levanger til Åsen ikke er noen lang arbeidsvei, tror jeg, sier Busklein.

TRIVELIG TUR Mats Emil og Håkon Busklein tok turen til Åsen for en rask ispause før de skulle innta hyttefeltet i Åsenfjord. De rakk også å spille litt fotball i pausen.

Mats Emil forteller at hans sommerferie stort sett handler om fotball og fisking.

- Jeg har dratt opp en torsk på tre kilo i sommer, i tillegg til at jeg og pappa har fisket en del i Levanger- og Verdalselva, forteller den ivrige gutten.

Lokket på kyrne

Like ved Elvheim traff Innherreds utsendte på et trekløver som sto i veikanten og kikket på kyrne. Live Didriksen, Didrik Emil Nore og Vida Malen Didriksen-Nore var på vei til sommerhuset sitt.

- Vi er opprinnelig fra Tyholt i Trondheim, men bruker å være her i Åsen hver sommer, forteller Live.

KU-SIGHTSEEING Live Didriksen, Didrik Emil Nore og Vida Malen Didriksen-Nore fra Tyholt trivdes skikkelig godt i sommerværet på Åsen.

Hun legger til at sommeren i sommerhuset på Åsen stort sett dreier seg om alt fra bærplukking, bading og vedlikeholdsarbeid på huset fra 1800-tallet.

Selv om det ikke var så mange som var ute i sommersola på Åsen tirsdag formiddag, var det god stemning og høy aktivitet. Vi får håpe sola varer lenge!