Natteravnene har vandret i Levangers gater siden1995. Hundrevis av foreldre og andre interessert har gjennom disse årene bidratt i voldsforebyggende aktivitet bare ved å være tilstede med sine gule vester. Ravnene skaper med sitt nærvær trygghet og større trivsel og det rapporteres at der ravning foregår blir atmosfæren roligere.

Natteravnene fungerer på ingen måte som politi, men har på sine vandringer godt samarbeid med politiet som på sin side ser svært positivt på den frivillige natteravnaktiviteten.

Alle foreldre til elever ungdomsskolen får jevnlig utfordring om å gå natteravn og alle klasser som har flere en åtte vandringer er med på konkurranse om en pengepremie til klassekassen. Førstepremien på 2.500 kroner gikk denne gangen til 10C på Frol Oppvekstsenter, de vant for øvrig førstepremien også i 2012.

Andrepremien gikk til 9A på samme skole, som også tok vårhalvårets førstepremie i 2013. Tredjepremien gikk til 10B ved Frol OS.

Takk til alle som har deltatt som natteravner i 2013! Ravningen tar nå en liten pause, men regner med oppstart igjen i mars.