Totalt har 7.392 personer blitt registrert med besøk på minst én topp i Levanger i løpet av årets 10 på topp-sesong. Det er rekordnotering for friluftssatsningen til Levanger idrettsråd, og er en stor oppgang fra 2012, da cirka 5.600 personer ble registrert.

– Det er veldig hyggelig at det er kjempeøkning av deltakere. Vi får mange positive tilbakemeldinger fra fornøyde brukere, sier Arve Brenne i 10 på topp.

Rekordbesøk

I tillegg til deltakerrekord, er det registrert rekordmange totalbesøk i løpet av sesongen. Hele 26.000 registrerte besøk til toppturene ble registrert i år. De mest besøkte toppene er Bukkhaugen, Stokkvola, Kjærlighetsstien, Skalltjønna, Roknesvollen og Purkvika.

160 med full pott

I tillegg viser årsstatistikken at cirka 160 personer har besøkt samtlige 20 topper i turordningen. Cirka 220 personer har besøkt over 10 topper.

– Vi deler ut premie til cirka 380 personer. I tillegg er det 50 premier som er uttrekt blant de som har sendt inn svarslippen som fulgte med i konvoluttene som var lagt ut for salg, sier Brenne.

Han er spesielt glad for å se at turordningen benyttes av alle brukergrupper, fra barnefamilier og pensjonister til andre turinteresserte.

– Flere barnehager tar også med ungene på tur, noe som er kjempebra, sier Brenne.

Tidlig start

Neste års 10 på topp starter 1. februar, og forberedelsene er allerede i gang. Kart og informasjon legges ut i slutten av januar for salg, og Brenne lover at det blir flere nye steder å oppsøke neste år.