Politiet meldte om hendelsen klokka 05.45. De hadde fått melding om en BMW som kjørte merkelig. Og når de fant bilen, hadde den forsøkt å stikke av fra patruljen. Etter litt leting skal patruljen ha funnet igjen bilen - den skal da ha vært forsøkt gjemt bort.

Politiet pågrep føreren ikke langt fra bilen, og han hadde nøklene i lomma.

Bilrester langs vegen

Hendelsesforløpet startet en halvannen time tidligere, etter at politiet først fikk melding om den vinglete kjøringen. Vedkommende som meldte fra, hadde selv mistet bilen av syne ved Nord universitet. Senere ble han av politiet oppdaget igjen ved Mule, men denne gang stikker bilen av. Politiet forsøker å følge etter, men roer ned i det de kommer inn mot Levanger sentrum. Her mister de de vinglekjøreren av syne, men fortsetter nøstingen. Sporene går til Nossum, og er til og med av den ganske så synlige sorten.

- Ved E6 finner man et varmt dekk, og blir etter hvert oppmerksomme på flere bilrester langs fylkesveg 122, forteller operasjonsleder Ole Petter Hollingen i Trøndelag politidistrikt. Underveis i letingen har politiet også fått hjelp fra hundepatruljen i Trondheim, og det er hunden som til slutt snuser seg  helt fram til sjåføren. Bilen ble som nevnt forsøkt kamulert og gjemt.

Pågrep fører

Sjåføren er en mann i 20-åra. Han var ifølge politiet svært ruset. Han ble pågrepet og framstilt for blodprøve. Han hadde heller ikke førertkort. Nå venter anmeldelse og opprettelse av sak.

Politiet føyer til at ingen ble skadd som følge av hendelsen.