Det er Astrid Bergsmo fra Kluksbakkan som har sendt oss dette spesielle bildet fra Kjesbuvatnet.

– Det var vel for en ukes tid siden jeg så den. Jeg går ofte turer rundt Kjesbuvatnet, siden jeg bor ikke så langt unna, forteller Bergsmo når Verdlaingen.no tar kontakt.

Glad i å se seg rundt

På turene går hun ofte og ser seg rundt for å få med seg alt det vakre som naturen har å by på.

– Naturen lager jo mange fine bilder, sier Bergsmo. Likevel sperret hun øynene litt ekstra opp da hun plutselig så omrisset av en fugl i ei isråk i vatnet.

– En ganske så rar isfugl, konstaterer hun. Den kan kanskje minne om ei and eller noe liknende.

– Det var dessuten veldig godt gjort at noe rundt hadde lagt seg midt på det som danner hodet, slik at fuglen fikk et øye også, konstaterer hun.

Veldig artig

Innsenderen hadde ikke forventer å få bildet på trykk, men vi synes dette var såpass vakkert og ikke minst veldig oppmerksomt av henne, at vi lar flere få oppleve naturens uransaklige veger.

– Det er jo kjempeartig, utbryter hun.

Ved dammen

Astrid Bergsmo er i tillegg til å være glad i naturen også glad i å ta bilder. Fuglebildet tok hun ved «dammen», som de kaller det. Kjesbuvatnet er demt opp, og stedet ligger ved det første man kommer til når man kjører vegen inn til vannet.

Har muligens «fløyet»

Å dra dit opp for å se fuglen nå tror hun imidlertid kan være nytteløst.

– Jeg har ikke sett etter den de siste dagene, men det spørs om det ikke har ist på mer og den har forsvunnet nå, sier Astrid Bergsmo.