Vi i Arbeiderpartiet ønsker å videreutvikle Verdal. Vårt mål er å skape både levende sentrum og distrikter for verdalinger i alle aldre. Dette slik at de som kommer etter oss, har noe å være en del av eller noe å komme tilbake til.

Dette vil vi gjøre med å frede skolestrukturen så langt vi kan, slik at man trygt kan bosette seg utenfor sentrum, uten å bekymre seg for barns sosialisering og aktivisering.

Vi satser på ett levende sentrum med skatepark og ungdomshus for ungdom, vi bygger også opp kulturen for de voksne. Det tror vi fører til et levende sentrum. Vi vil sikre at en kommunesammenslåing ikke forekommer, uten støtte fra en folkeavstemning!

Jeg ble med i AUF for 6 år siden. Dette fordi mitt sosialdemokratiske hjerte banker for likhet og mulighet for alle. Om jeg kommer inn i kommunestyret i Verdal vil jeg sette fokus på de som trenger det, men som i dag ikke får det de trenger. Ung og gammel skal få yte etter evne og få etter behov, slik vil vi kunne utjevne forskjellene.

La meg være deres stemme inn i politikken. Jeg står på 19. plass på Verdal Arbeiderpartis kommunestyremøte. Jeg trenger din støtte for å komme inn. Sett et kryss ved navnet mitt eller gi meg en slenger, så kan jeg være din stemme inn i kommunestyret i Verdal!

Kjære alle sammen: Bruk stemmeretten, hver stemme teller. Godt valg!

Kristoffer Nicolaysen

19.kandidat Verdal AP