Holmen bru i Vuku skal fornyes og byggearbeidet starter onsdag 25. april, men du kan kjøre over brua noen dager til. Først fra mandag 30. april blir brua stengt.

-Etter det må folk kjøre rundt om Grunnfossen i Ulvilla, opplyser Verdal kommune på sin nettside.

Brua fra 1902 skal bli til en ny trebru og vil få en kjørebane på 4,5 meter. Arbeidet med den nye brua skal etter planen være ferdig 1. november i år.

Manuell dirigering i Skogn

Statens vegvesen varsler at det fra klokka 10 blir manuell dirigering på Fylkesveg 6854. Dette gjelder strekningen Gullberget til Skogn sør og skyldes vegarbeid. Trafikken skal gå som normalt igjen fra klokka 14.

Ordførere i trimtrappa

Levanger kommune har fortsatt besøk av ordførere og rådmenn i forbindelse med samarbeidsavtalen «Byer i Midt-Norge». Samlingen i Levanger startet i går og avsluttes i dag. Onsdag startet de med morgentrim ved trappa på Staupshaugen. Ellers er det mye landbruk som står på programmet i dag. Blant annet får Fritjof Sandstad besøk på gulrotpakkeriet og det blir omvisning hos bonde Odd Arne Lind, som satser på melk. Før avreise blir det et møte i rådhuset hvor følgende spørsmål skal diskuteres: «Hva skal byene i Midt-Norge samarbeide om i framtida?», «Har vi endrede behov?, «Er sammensetningen av byer riktig?

Det er kommunestyre i dag og Frp-politikere møter med fem spørsmål til kommunestyret. Det skal blant annet vedtas om sommerjobb for ungdom i 2019 skal inn i budsjettet.

Allsang

Levanger blandakor inviterer til uformell allsangkveld på Dampskipsbrygga i kveld. «Syng med oss» er en tradisjon koret har hatt i flere år og Per Anker Johansen er fast med som dirigent. Anders Dalane stiller som pianist og Tore Haugan på trekkspill.

Været

Ifølge Yr.no blir det lite nedbør i Levanger og Verdal onsdag. Vi kan vente oss laber og frisk bris og temperaturen vil ligge på 6-7 grader. Sola skal titte fram tidlig på ettermiddagen.

Nasjonalt og internasjonalt

Brann på institusjon i Akershus

40 beboere og 10 ansatte ble evakuert fra en psykiatrisk institusjon i Hurdal i Akershus etter brann i natt.

Det brant inne på et rom, bak en branndør, og det var ikke fare for spredning. Etter kort tid kunne brannvesenet melde at flammene var slukket.

Russ påkjørt i Stavanger

En russ ble kjørt til sykehus etter å ha blitt påkjørt på Jåttå i Stavanger. 19-åringen som skal ha kjørt bilen, stakk fra stedet etter påkjørselen, men møtte senere politiet utenfor politistasjonen i Sandnes. Han ble pågrepet og satt i arresten.

Mannen som ble påkjørt, skal være lettere skadd.

Dom i ubåtsaken

I København er det ventet at dommen i rettssaken mot Peter Madsen vil komme klokken 13.

Madsen er tiltalt for drap på og likskjending av den svenske journalisten Kim Wall.