- Mitt mål er at folk i Levanger skal klare å huske rødrussen 2014 som trivelige folk, sier rødrusspresidenten.

Når rødrussen inntar gatene, er det under smilende lederskap av president Petter Marius Borgsø.

Rødrussestyret er for lengst valgt og satt i arbeid for å sikre at det siste året som elever ved Levanger videregående skole blir det mest minneverdige for Petter Marius Borgsøs medelever. Han er russepresident for rødrussen i Levanger, og ser med glede fram mot en travel våravslutning.

- Jeg håper at russetiden vil gå greit, og at alle som er russ i Levanger oppfører seg godt og hjelper til om noen trenger hjelp. Mitt mål er at folk i Levanger skal klare å huske rødrussen 2014 som trivelige folk, og at årets russ blir et av de bedre, sier han.

2014 blir også et år fylt av endringer for Borgsø og hans medruss. Det er nå de virkelig skal begynne å stå på egne bein, som studenter eller arbeidstakere.

- Trolig blir det blir godt å være ferdig med skolen og å komme seg ut i arbeidslivet, sier han og legger til:

- Jeg planlegger å jobbe fram til 2015, for så å gå inn i militæret. Jeg har begynt å lete etter jobb i Levangerområdet, sier han.

Inntil videre blir det en travel nok vår som president, da avslutningen på mange års skolegang skal markeres en gang for alle.

- Å være president er et ganske stort ansvar, og det er mye som skal gjøres framover. Men jeg har et godt styre som hjelper godt til, sier han.