I 2022 får vi endelig en skikkelig 17. mai-feiring igjen, etter to år med ganske provisoriske nasjonaldager, preget av koronarestriksjoner.

Innherred har allerede profilert det offisielle programmet for både Levanger og Verdal, og nå er det bare opp til folk selv å sørge for at dagen blir så minneverdig som mulig.

Har du lyst til å dele et glimt fra din 17. mai med oss? Feirer du på tradisjonelt vis her i området, eller kanskje befinner du deg et helt annet sted i verden? Uansett tar vi gjerne i mot et bilde eller to.

Vi velger ut det vi mener er det beste glimtet fra 17. mai blant våre lesere, og belønner innsenderen med ti flaxlodd. Den som har gjort dette før klokken 13.30 på den store dagen er med i konkurransen.

Vi kommer til å lage et galleri med bilder både fra Instagram-taggen #godtåvåttå og de som sendes til oss på e-post eller i vår facebookchat. Men vi kommer til å forholde oss mest til de to sistnevnte i konkurransesammenheng.

Så vår oppfordring er klar: Send ditt bidrag på epost til redaksjon@innherred.no eller i facebookchaten, så tar vi det derfra.