Den mest debatterte saken de siste par dagene er saken om den nye dispensasjonen som Midt-Norsk Helikopterservice har fått for å opprettholde landingsplassen sin.

– Fortjener respekt

De som har kommentert saken er utelukkende positive til Odd Arne Lyng og hans kolleger.

– Vi skal være stolte i Verdal for alle private initiativ og satsinger. Odd Arne Lyng fortjener den aller største respekt for sin satsing, mener Øystein Sende.

– Det ser ut som småborger-formannskapet i Verdal er misunnelig på at noen har lyktes med å skape seg et annet levebrød enn kornproduksjon, skriver Johan Skaanes.

– Ikke misunnelse

Ole-Kristian Suul svarer med å si at han ikke tror det går på misunnelse, men heller på prinsipp.

– Jeg synes Odd Arne fortjener ros for at han har kommet dit han har, fremhever Suul, og ønsker lykke til med den videre driften.

– Den tiden helikopterduren høres er så kort tid, at hvis det skulle være av ubehagelig karakter så må man nekte all den traktor- og trøskekjøringen som foregår, mener «Asgerlu».

Politiker-støtte

Politiker Berit Musum skriver at hun som nabo mener det er flott å ha helikopterbasen i nærheten. Som politiker støtter hun videre drift.

Alf Jonny Kålen synes heller ikke at det er noen støyproblemer, selv om han bor i nærheten. Samme oppfatning har Morten Molde.

– Jeg registrerer hans flyvninger, men det er ikke mye bråk. At et helikopter tar av eller lander en sjelden gang må vi tåle!

Se hele debatten i artikkelen:

– Helikopterstøy ikke noe å bråke for