Trekningen av sykkelpremien foregikk i går kveld, og i dag kunne en fornøyd Kjetil Hjelde møte opp på Intersport Moan for å motta gevinsten - en Nakamura Grade 4.27 med en verdi på 10 000 kroner.

− Jeg ble veldig glad, og veldig overraska da de ringte meg og sa at jeg hadde vunnet, sier han.

Vant på første forsøk

For å kunne vinne sykkelen har Hjelde, sammen med 20 andre, deltatt i Trøndertrippel’n. Det er et tilbud Bedriftsidretten i Nord-Trøndelag startet i 2011, der deltakerne gjennomfører Tour de Tomtvatnet, Tour of Inderøy og Olsokrittet. I år var første gang Kjetil Hjelde stilte til start.

− Det var hardt, men det frister med gjentakelse, sier den glade vinneren. Allerede i dag skal han ta med den nye sykkelen, Nakamura Grade 4.27 ut på en prøvetur.

Færre deltakere

Med kun 21 deltakere på årets Trøndertrippel var det nesten halvert fra i fjor. Da stilte 44 syklister til start. Nå skal sykkelgruppa vurdere om de skal innføre et alternativt fjerde ritt neste år.

− Da blir det kanskje lettere å få flere til å bli med. Det er jo mye som skjer om sommeren, med ferie og turer. Men vi har ikke bestemt noe enda, sier leder for bedriftsidrett sykkelgruppa.