Enkeltpersonforetaket ALN Vaktmester Tjenester i Ulvevegen 13B i Levanger flytter til Ellen Salbergs veg 9 på Skogn fra 14. november.

Arms Gruppen AS i Gamle Kongeveg 36 i Levanger er meldt oppløst fra 14. november. Stian Skjelbred har vært leder for avviklingsstyret. Selskapet ble etablert 24. februar i fjor av Skjelbred sammen med Julius Reinsborg, Brage Granhus Mediås og Lars Petter Aarskog. De skulle kjøpe og selge selskapsartikler via selskapet.

Asma Eiendom i Kirkegata 54 i Levanger er slettet fra Foretaksregisteret fra 13. november. Selskapet ble meldt oppløst i november i fjor av avviklingsstyrets leder, Asle Arnstad. Selskapet ble etablert i juni 2010 for å drifte og vedlikeholde bygg.

Byggkontrollen AS på Fiborgtangen næringspark på Skogn har endret styret. Ketil Hveding er styreleder i selskapet, og har med seg Inge Arild Arntsen, Even Elgsæter og Jorulf Guttorm Lello i styret.

El-Service Tore Aaknes i Havnevegen 2 i Levanger har endret forretningsadresse til Ravns gate 2 i Levanger.

Snapp1 AS på Bambergbrygga i Sjøgata i Levanger er slettet fra Foretaksregisteret fra 15. november. Selskapet ble meldt oppløst i november i fjor.

Solhaug Landsted AS i Åsenfjord har fått ny daglig leder. Anne Louise Skoland tar over lederjobben i selskapet, som driver Solhaug-eiendommen som et leirsted og arbeidstreningsanlegg.

Image Troopers AS er slettet fra Foretaksregisteret 15. november. Selskapet holdt til i Helge Ingstads veg 17 i Levanger, og ble først meldt oppløst 27. januar i år av avviklingsstyrets leder, Jan Svit. Selskapet ble etablert i april 2012 som et fotografselskap. Merete Haseth var daglig leder fra etableringen.

JKI AS i Gamle Kongeveg 78B er slettet fra Foretaksregisteret fra 14. november. Det skjer etter at selskapet fikk innstilt bobehandlingen i Inntrøndelag tingrett på grunn at boets midler ikke dekker omkostningene ved fortsatt behandling. Konkursåpningen ble startet 5. september for eiendomsselskapet, som meldte oppbud. Joachim Kvello har vært avviklingsstyrets leder.

Ole R. Jørstad skiftet navn på Tronnofoten Eiendom AS til K4 Næring AS.

Tronnofoten Eiendom AS i Moafjæra 10 endrer navn til K4 Næring AS fra 13. november. Selskapet ledes av styreleder Ole Rogstad Jørstad fra Levanger sammen med styremedlemmene Jørgen Jørstad, Marius Jørstad og Sissel Jakobsen Jørstad. Selskapet kjøper og selger nærings- og boligeiendommer.

Sølvsmia Mi AS har flyttet fra Waldemar Thranes gate 64B i Oslo til Falstadberget 42 på Ekne i Levanger fra 14. november. Elisabeth Synøve Rostad Schmidt er daglig leder i selskapet, som står for egenproduksjon av varer, import og eksport av varer.

Toralf Okkenhaug har etablert et nytt transportfirma kalt T.O. Transport AS i Høgberget 3 i Levanger. Selskapet skal drive transportvirksomhet på vei og har en startkapital på 30.000 kroner. Toralf Okkenhaug er styreleder og daglig leder i selskapet, mens Duangporn Austheim er varamedlem.

Verdal Apotek AS har endret styret. Jon Torstein Woll er styreleder, mens Vegar Sellæg Brenne, Lars Kristian Myhre og Jan Erik Helgemo er styremedlemmer. Helgemo er ny i styret.

Ørmelen Borettslag AL i Sagstuvegen i Verdal har endret forretningsadresse til Jernbanegata 7 i Verdal. De har også endret styre, hvor Harry Oddmar Magga fra Verdal er styreleder og Ola Johannes Tronsmo og Inger Lise Fiborg er styremedlemmer.