Det er en gråtkvalt kafévert som tar imot oss på bakrommet i den kombinerte kiosk og kafeen på togstasjonen i Levanger.

– Hvorfor gjør de dette mot meg? Jeg gjør alt jeg kan for å være snill mot kundene mine. Jeg blir lei meg og sint over at noen kan være så frekk, sier kioskverten.

Første innbrudd skjedde for ett og et halvt år siden, få måneder etter at hun åpnet kafeen. For seks, sju måneder skjedde det igjen, og nå for tredje gang, natt til torsdag. Innbruddstyven(e) hadde denne gangen brutt seg inn gjennom et låst vindu på baksiden av kafeen.

– De har klatret inn vinduet, trampet i møbler og skitnet til klærne til barna mine. Jeg har to handikappede barn som noen ganger pleier å være i kiosken når jeg er på jobb og ligge i denne sofaen. Dette er veldig utrivelig for hele familien, sier Iman.

Verdifull informasjon på PC

Hun anslår at tyven(e) har fått med seg verdier for 15-20.000 kroner. Hovedsakelig snus og tobakk. I tillegg har de(n) stjålet med seg en datamaskin med verdifull informasjon.

– Det er stjålet snus, tobakk og penger fra kassaapparatet. Det er også blitt ødelagt. I tillegg har de stjålet datamaskinen hvor mannen min, som driver med veldedighet, har verdifull informasjon. I alle fall for ham. Jeg håper den kommer til rette, sier hun.

Tror hun vet hvem som står bak

Politiet gjennomførte torsdag morgen åstedsundersøkelse og har gode spor å gå etter. Blant annet bilder fra overvåkningskamera.

– Både jeg og politiet mener å vite hvem som står bak. Det er noen personer som går igjen. Forrige gang fortalte jeg politiet hvem som sto bak innbruddet, men så vidt jeg vet, fikk han aldri noe straff. Jeg mener de burde gjøre jobben sin bedre slik at disse folkene får seg en skikkelig lærepenge.